СПЕЦИАЛНА БРАНДИРАНА БАНДАНА

Заедно бързо и лесно създаваме висококачествена рекламна бандана, която откроява твоя бизнес или марка.

 • БАНДАНА ЗА ЕКИПИРОВКА

  Част си от спортен или приключенски отбор, експедиция или имаш нужда от брандирана екипировка за фотографски или видео проект.

 • БАНДАНА ЗА ПОДАРЪЦИ

  Подготвяш фирмено събитие или тиймбилдинг.
  Искаш да поднесеш подарък на служителите или партньорите си за Коледа или друг специален повод.

 • БАНДАНА ЗА МЪРЧАНДАЙЗ

  Организираш фестивал, собственик си на хотел или аутдор бизнес и искаш да създадеш премиум продукт, който да предложиш на твоите клиенти за спомен от незабравимо преживяване.

БАНДАНИ С НАЙ-ВИСОКО КАЧЕСТВО

Всички BANDITTO бандани са изработени от high-tech рециклирани материи, които гарантират висококачествен краен продукт с невероятен дизайн.

 • ДИЗАЙН

  Нашите графични дизайнери създават индивидуален проект за всеки клиент по зададен бриф, за да може банданата и нейната опаковка да отговарят изцяло на визуалните нужди на бранда.
  Така заедно даваме живот на цялостен дизайнерски продукт.

 • ОТГОВОРНИ

  Обичаме природата и за нас е важно да бъдем бизнес, който е отговорен към нея. Материите, които използваме за създаване на банданите ни са изтъкани от рециклирани пластмасови бутилки. Всички опаковки, с които завършваме продуктите си са лесно разградими или могат да се използват многократно.

 • МУЛТИФУНКЦИОНАЛНИ

  Банданите са аксесоар, който може да се носи по повече от 10 различни начина и да има безкрайни приложения по време на спорт и хобита на открито, което ги прави страхотен подарък, който се ползва дълго във времето.

 • ИНОВАТИВНИ МАТЕРИИ

  Използваме материи от най-ново поколение. Материи, създадени, за да отговорят на нуждите на професионалните атлети. Платове, които са UV защитени, дишащи, бързосъхнещи и терморегулиращи спрямо климатичните условия.

 • ДИЗАЙН БРИФ

  Избираш вида на банданата - триъгълна или инфинити. Предоставяш ни нужните активи като лого, цветове, графични елементи, шарки (Patterns) и други насоки за дизайна. Ако нямаш конкретна визия, ние ще те насочим.

 • ДИЗАЙН ПРЕДЛОЖЕНИЕ

  В рамките на 5 работни дни, след получаване на необходимите ресурси, ще предоставим до 2 предложения за дизайн на бандана и опаковка.

 • РЕДАКЦИЯ И КОРЕКЦИИ

  Даваш ни обратна връзка за изпратения проект, ако е необходимо нанасяме корекции, и заедно достигаме до визуален резултат, който удоволетворява всички. Един рунд на редакции отнема до 3 работни дни.

 • ПРОИЗВОДСТВО

  Финализираният дизайн е одобрен и банданите могат да влязат в производство. Нужни са между 10 и 20 работни дни, в зависимост от количеството, за да може готовите бандани да пристигнат до вас опаковани и перфектни.

ДА НАПРАВИМ НЕЩО СПЕЦИАЛНО ЗАЕДНО

Разкажи повече за проекта и визията си

Формуляр за контакт